Metal Gear Solid Delta: Snake Eater – újabb betekintést kaptunk a játékba

  • Írta: osan
  • 2 napja
  • Videó
Link másolása
A YouTube-on található videósorozatnak hála, mely a Snake Eater fejlesztését hivatott bemutatni, újabb betekintést kaphattunk a készülő játékba. Ezúttal a hihetetlen részletességgel megalkotott környezeti elemekről kaptunk információkat, és arról, hogy ezek hogyan fogják befolyásolni Big Boss kinézetét.

Az Xbox Games Showcase keretein belül már sok minden kiderült a Snake Eaterről, mint hogy az eredeti szinkron mellett új szövegeket is kapunk majd, most pedig a Production Hotline címre keresztelt videósorozat első részében további érdekességeket láthattunk.

A videóban a 6. perctől láthatjuk – természetesen az egész videó érdekes, főleg a sorozat rajongói számára – a hihetetlen részletességgel kidolgozott környezetet és azt, hogy egyes környezeti elemek, mint például a saras, mocsaras vízpart hogyan fogja befolyásolni Big Boss kinézetét, illetve, hogyan fog ez kihatni észrevehetőségünkre.

A Metal Gear Solid Delta: Snake Eater PC-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re várható, azonban azt még nem tudni, hogy pontosan mikor érkezik.

2.
2.
Zisten
Engem az irányítás érdekel, hogy milyen lesz.
Mert amikor elkezdtem a MGS5 Ground Zeroes-t azt éreztem begerőszakolnak.
Ezért a MGS5-öt meg se vettem.
Eljárt felette az idő. Realisztikus grafika buta irányítással... inkább nem.
1.
1.
crytek
Kapják be :) Ezeknek a komoly grafika remakeeknek a kapcsán akaratlanul is a régi "nagyok" ( legalábbis számomra) ugranak be amiken csak ülnek és eszük ágában sincs velük foglalkozni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...