Új videón a Black Myth: Wukong

Link másolása
A rövid videóban két főellenséggel folytatott harcot is láthatunk, Még szerencse, hogy csak pár perc az egész, mert a látottak miatt egyre nehezebb lesz a várakozás.

Már csak kicsivel több mint másfél hónapot kell várnunk a Game Science játékára, ahol a Nyugati utazás soulslike feldolgozását élhetjük át. Egyértelműen a játék legfontosabb részét a bossharcok képzik majd, ebből kaptunk egy friss ízelítőt. A videó két főellenséget is mutat, Guangzhit és a valamivel nagyobb és látványosabb Red Loongot. A klasszikus soulslike játékmeneti elemek is egyértelműen láthatók, a látvány pedig igazán magáért beszél.

A Black Myth: Wukong augusztus 20-án jelenik meg PC-re és PlayStation 5-re, Xbox-ra viszont csak később jelenik meg. A fejlesztők szerint a játék optimalizációja a késés oka, míg a Microsoft arra célzott, hogy a Sony valamilyen exkluzivitási alkut kötött a fejlesztőkkel. Előbbi állítás kapcsán csak a fejlesztők nyilatkoztak, utóbbihoz pedig sem a Sony, sem pedig a Game Science nem fűzött kommentárt.

4.
4.
DragonBleacPiece
#2: pedig gurult egész végig ide oda ugyanúgy, ha nem teszi lecsapják
3.
3.
PapaYeti
Nem lehetetlen, hogy jó lesz, de amitől működhet egy ilyen játék az nem jön le egy ilyen videóból. Ami nekem ebben a videoban feltűnt, hogy kicsit mintha csiszolatlan lenne az animáció és a harc… a Souls ólban is voltak olyan “gyengébb “ Boss ok amivel olyan volt a harc mintha egymással csak párhuzamosan csináltak volna amit csináltak . Pont az alábbi kiment én leírt “tánc “ érzése hiányzik nekem, de lehet csak bele látom . Szeretném hogy jó legyen de én adok neki időt karácsonyig .
2.
2.
crytek
"Hagyd a Souls-okhoz hasonló elvárásaidat az ajtóban erre az utazásra a kínai mitológián keresztül.
"2020-ban még az Unreal Engine 4-et használtuk" - mondta el a fejlesztő Game Science szóvivője. "Szuperrealista stílusra törekszünk. Azt akarjuk, hogy a játékosok úgy érezzék, mintha azokon a festői helyeken lennének.
2021-ben áttértünk az Unreal Engine 5-re, ami segített nekünk a realizmusra való törekvésben. Mo-cap és szkennelési technológiát használtunk, hogy nagyon valóságos környezetet hozzunk létre. Sok játékos szerint a játék nagyon szépen meg van csinálva.
Hogy őszinte legyek, az akció-RPG-k műfajában nem túl sok olyan játék van, amely realisztikus és természetes kínai környezettel rendelkezik."
Végigjátszottuk a játék egy korai részét, amely a buja kínai erdőkben játszódik. A lombok részletgazdagsága és realisztikussága egyenrangú - vagy egyes jelenetekben lenyűgözőbb, mint bármi más, ami ma a piacon van.
A "techdemó" kifejezés általában elutasító, de ebben az esetben inkább úgy tűnik, mintha az Unreal Engine 5 kárörvendően mutogatná, hogy mennyire lenyűgöző tud lenni. Az ellenségek hasonlóképpen rendkívül részletesek. A ruházatuk, a támadási animációik és az, ahogyan a játékos mozdulataira reagálnak, mind hihetetlenül jó minőségűek.
Egy későbbi főnöki harcban a játékos és a főnök is bokáig érő vízben mozog, amely pontosan úgy deformálódik és reagál, ahogy azt elvárnád tőle. Vannak olyan pillanatok, amikor meditálni kell egy kilátóhoz, ami úgy tűnik, hogy nagyrészt a grafika bemutatására szolgál.
Így talán nem meglepő, hogy a csapat látszólag küzd azzal, hogy a játék megfelelően fusson az Xbox Series S-en, ami a Microsoft követelménye, ami kizárja, hogy a játék egyszerre jelenjen meg PC-n, PS5-ön és Xboxon. Ehelyett augusztusban csak a játék PC-s és PS5-ös verziója jelenik meg."

(!!!)
"Amikor először ültünk le játszani a játékkal, egy meglehetősen szokványos Souls-szerűségre számítottunk. Azt vártuk, hogy parádésan hárítjuk az ellenséget, megkerüljük őket egy hátbaszúráshoz, gurulunk és gurulunk, majd gurulunk és gurulunk újra, de tévedtünk. A Black Myth: Wukong harci megközelítése sokkal agresszívebb és gyorsabb, mint Souls-os rokonaié, még akkor is, ha a szintlépési mechanika és a nehézség néhány eleme közös.
A játékos a kitérőgurulás helyett arra törekszik, hogy az utolsó lehetséges másodpercben kitérjen, mielőtt az ellenség támadna. Ezzel egy szellem marad a játékosból, akire az ellenség fókuszálhat, míg a játékos az oldalvonalról fekteti le az ellenfelét. Amint sikerült elsajátítanunk a tökéletes kitérések időzítését, a harcok egy erőszakos baletté váltak, ahol a különböző démonok körül kellett piruettezni, akik megpróbáltak elintézni minket.

"Azt akarjuk, hogy a játékos hősnek érezze magát." - mondta a Game Science szóvivője. "Ez a játék az Utazás nyugatra című regényen alapul, és a regényben, amikor a Majomkirály harcol az ellenségeivel, az egy halhatatlanok közötti csata. Mindkettőjüknek vannak átváltozásaik és varázslataik, szinte olyan, mint egy előadás".
1.
1.
hedzsooo
Iden is csak van olyan cim amit vegul elorendeltem: igen, ez az!!! :D ^^ #GOTY2024


A klasszikus "Souls like" kedveloi meg remeljuk nem lesznek nagyon csalodottak ha azt varjak pontosan ettol a cimtol is! Mar eppen elegszer ugye elmondtak a keszitoi h ez nem igazan 1db "Souls like" jatek akar lenni, hallhato, lathato is volt mar boven toluk elegszer... :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...