Bungie-veterán lesz a Halo 7 vezető dizájnere

  • Írta: szlav
  • 2 napja
  • Homo Nobilis
Link másolása
Már javában készül a 343 Industries berkeiben a következő Halo-játék, melynek új lead designer áll az élére. Dan Gniady neve ismerős lehet, hiszen az úriember korábban a Bungie-nál dolgozott.

Az Insider Gaming jelentése szerint egy új, prominens taggal bővült a 343 Industries csapata. Dan Gniady a következő Halo-játék vezető dizájnere lesz, ez pedig már csak azért is izgalmas hír, mivel az úriember korábban a Halo anyastúdiójánál, a Bungie-nál tevékenykedett. Gniady részt vett a Destiny és Destiny 2 fejlesztésében, beleértve azok bővítményeit is, később azonban a Creative Assembly csapatához igazolt, ahol a mára sajnos elkaszált Hyenas munkálataiban vett részt. Az úriember ez után talált új otthonra a 343 csapatánál.

Miután a 343 Industries tízéves terve a Halo Infinite-tel csődöt mondott, minden eddiginél nagyobb nyomás és felelősség hárul a stúdióra, hogy újra csúcsra járassák az Xbox egykori legnagyobb IP-ját. A beszámolók szerint a házon belüli saját Slipspace Engine tette roppant körülményessé a Halo Infinite fejlesztését és utólagos támogatását, így jó hírt jelenthetnek azok a pletykák, melyek szerint a következő epizód a híresen könnyen kezelhető és univerzálisan jól működő Unreal Engine-en készül.

A fejlesztés azonban még igen korai szakaszban tart, így jó esély van arra is, hogy ebben a konzolgenerációban már nem kerül piacra a következő Halo. Ha azonban ez az ára annak, hogy Master Chief története újra system seller státuszba kerüljön, akkor valószínűleg sok rajongó szívesen kiegyezik a hosszúra nyúló fejlesztési ciklussal.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...