Hivatalos: Készül a Resident Evil 9

  • Írta: szlav
  • 2 napja
  • Hír
Link másolása
És jó eséllyel újra a frászt hozza majd ránk, ugyanis a Resident Evil 7 direktora Koshi Nakanishi felel az epizódért. A Capcom emellett bemutatta az iOS-es készülékekre megjelenő Resident Evil 7 launch trailerét is.

Gyakorlatilag eddig is nyílt titok volt, hogy a remake-ek és portok mellett a Capcom javában dolgozik már a következő nagy számozott Resident Evil-játékon is, ma hajnalban pedig végre hivatalosan is elismerték: a Resident Evil 9 bizony már nagyon is úton van. A Capcom Next adásában ráadásul azt is elárulták, hogy az új epizód egy igen jelentős új fejezet lesz, melyért nem más, mint a Resident Evil 7 alkotója, Koshi Nakashini felel.

Nakashini maga is elárulta, hogy nem volt egyszerű dolga a Resident Evil 7 és a Village után megtalálnia azt az utat, amelyen a széria tovább folytathatja a történetét, de végül rálelt erre, a következő fejezet pedig igazán nagy durranásnak ígérkezik. A direktor természetesen nem árulhatott el még komolyabb részleteket, így egyelőre kénytelenek vagyunk a májusi leakekre hagyatkozni, melyekről továbbra sem tudni, hogy teljesen igazak-e.

Ami viszont egészen biztos, hogy a széria legfélelmetesebb epizódja, a franchise-t sok szempontból is megmentő Resident Evil 7 Biohazard végre az Apple készülékeire is megjelent. Az érintőképernyős irányításhoz szükséges átalakítások bemutatása mellett némi háttérsztorit is kapott az ikonikus fejezet, no meg érkezett egy rövidebb launch trailer is. Ezeket alább tekinthetitek meg:

2.
2.
habo
Mind jó,de a 7 volt a toppon nálam.
1.
1.
Br1sk
Mindig is nyilvánvaló volt hogy készül adva hogy milyen nyerő szériában van a széria. Nekem a 4 meg a 7 a kedvenceim. A 7 nél csatlakoztam be. Fps nézetben jobb szerintem a horror úgyhogy a 9 ezért is várós.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...