The First Descendant – megérkezett a roadmap

  • Írta: osan
  • 2 napja
  • Érdekesség
Link másolása
A héten befutott a Nexon garázsából az ingyenesen játszható The First Descendant, most pedig a fejlesztők közzétették, hogy a jövőben mire számíthatunk majd az alkotástól, milyen tartalmak várhatóak hozzá.

A nemrég debütált The First Descendant egyelőre még vegyes értékelésen áll a Steamen – ahol egyébként a cikk írásakor 229 257 játékos próbálta már ki az alkotást -, de ez még nem mérvadó, hiszen a játék csak pár napja indult útjára és temérdek tartalom, frissítés várható hozzá, már csak azért is, mert egy live-service címről beszélünk.

Ezekről a tartalmakról osztott meg a játék hivatalos X-profilja egy képet, a roadmappet, melyen láthatjuk, hogy augusztus korai napjaiban egy új karakter, egy új kolosszus, illetve kinézetek és fegyverek is várhatóak, augusztus végén pedig beköszön az első szezon, ami majd 3 részre lesz bontva. A legelső szezon egy epizóddal, az Invasionnel vár majd minket, de természetesen további karakterek, skinek, fegyverek és kolosszusok is bekerülnek majd a játékba.

December elején várható majd a második szezon berobbanása egy új katakombával és az előbb felsorolt tartalmak további kiegészítőivel.

A The First Descendant július 2-án érkezett PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re és PC-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...