Dead Rising Deluxe Remaster – előrendelői bónusz az eredeti Frank

Link másolása
A ősszel érkező felújítás többek között a főszereplő kinézetét is megváltoztatja, de megszerezhetjük az eredetit is. Persze, csak akkor lesz a miénk a skin, ha előrendeljük a játékot.

Váratlan volt a hír, hogy felújítást kap az első Dead Rising, ráadásul már a megjelenési dátum is ismert, sőt most már él a játék előrendelése. Viszont a játék eddigi fogadtatása nem volt túl rózsás, sokak számára már a Deluxe Remaster létezése is egy rejtély, másoknak viszont a főszereplő, Frank West új fizimiskája nem tetszik. Nekik van egy jó és egy rossz hírünk.

A jó hír, hogy kioldható az eredeti, 2006-os Dead Risingban megismert fotóriporter külsője a felújításban is. A rossz hír, hogy ezzel előre kell rendelni a játékot. Természetesen az utóbbi évek tapasztalatai alapján az előrendelés nem olyan könnyed téma, hisz anélkül kell kifizetnünk a játék árát, hogy látnánk azt, amiért fizetünk. A dolgot enyhíti, hogy a mai árakhoz képest alacsonyabb összeg szerepel azon a bizonyos arcímkén.

A Dead Rising Deluxe Remaster előrendelése már él a játék hivatalos oldalán, maga a felújított alkotás pedig 2024. szeptember 19-én jelenik meg PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...