Szeptemberben érkezik a Dead Rising Deluxe Remaster, itt a hivatalos előzetes

  • Írta: szlav
  • 2 napja
  • Videó
Link másolása
A korábbi teaser után a Capcom Next adásán masszív bemutatót kapott a Dead Rising Deluxe Remaster is. A kicsinosított grafika mellett sok más modern újítást is hoz Frank West újraszervírozott kalandja.

Remaster helyett akár teljes remake-nek is nevezhetnénk a Dead Rising modernizált kiadását, hiszen az idétlen, de nagyon is időtlen zombimészárlós játék a fedél alatt is sok-sok újítást kapott. Kezdjük azonban a külsőségekkel: 4K felbontásban, 60 fps-es sebességgel csaphatjuk szét a pláza élőholtjait, a teljesen új, modern textúráknak és a komplett grafikai átdolgozásnak köszönhetően pedig abszolút frissnek hat a játék. Ezt jól demonstrálja az alábbi előzetes is:

Ennél is izgalmasabb talán azonban, hogy a játék problémásabb rendszereihez is hozzányúlt a Capcom csapata. A japánok átdolgozták az eredeti UI-t, automatikus mentési funkciót tettek a játékba, javítottak az NPC-k mesterséges intelligenciáján, no meg olyan apróságokra is lehetőséget adtak, mint például a mozgás célzás közben. Habár a csapat feltett szándéka volt, hogy abszolút hűek maradjanak a 2006-os kultklasszikushoz, bőven találtak a játékban olyan pontokat, amelyekre ráfért némi modern polír.

A játék egyébként szeptember 19-én érkezik PC-re, Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re, a Deluxe kiadásában pedig 17 további kosztümöt és 17 további betétdalt találunk. Emellett pedig a megjelenés utánra is készül még extra tartalommal a csapat - kíváncsian várjuk, hogy mi sül majd ki ebből!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...