Ingyenes hétvégét tart a The Crew Motorfest

Link másolása
Egész hétvégén csapathatjuk Honolulun a versenyeket, mivel mindenféle megkötés nélkül élvezhetjük a teljes játékot, ami egyébként akciós is. Van azonban pár dolog, amivel érdemes számolni.

A Ubisoft fesztiválos autós játéka, a The Crew Motorfest tavaly ősszel jelent meg, és kapásból egy több órás, ingyenes periódussal igyekezett bevonzani a játékosokat. A kellemes versenyélmény, a varázslatos sziget és a könnyed hangulat kellően megkapó, igaz, a játékot a legtöbb kritika azért érte, mert nem sok egyedi dolgot tudott felmutatni.

Ezzel együtt is érdemes egy újabb esélyt adni a játéknak, és ha nincs más programunk, akkor ez a hétvége kifejezetten ideális erre. A játék ugyanis ingyenes hétvégét tart július 4. és július 8. között. Ilyen ingyenes időszak már volt korábban is, a mostani viszont érdekes, mivel gyakorlatilag semmilyen megkötéssel nem kell számolnunk. Ha ügyesek vagyunk, elméletileg végigjátszhatjuk mind a 15 minikampányt.

Ha pedig ezúttal mégis meggyőzött minket a játék, akkor kifejezetten jó áron juthatunk hozzá, mivel 60% kedvezményt kapunk rá. Arra azért érdemes odafigyelni, hogy az ajánlatok eltérhetnek egymástól az egyes platformok tekintetében. Ha pedig már platformokról van szó, azzal is érdemes számolni, hogy az ingyenes hétvége jelenleg PlayStation 4-en, PlayStation 5-ön, PC-n pedig csak az Epic Games Store és a Ubisoft Connect felületén elérhető (bár a kedvezmény érvényes a Steames verzióra is). Az Xbox-tulajoknak viszont jut egy saját hétvége, nekik július 11. július 15 között lesz elérhető az ingyenes időszak.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...