Nem lesz hiány a Switch utódjából

Link másolása
Bár hivatalosan még nem jelentették be az eszköz létezését sem, csak finoman utaltak rá, a cégvezető szavai szerint sem a konzolból, sem pedig az alkatrészekből nem lesz majd hiány.

Szinte minden konzolmegjelenés esetében problémát szoktak okozni az üzérek, akik felvásárolják a készletet, majd túlárazva megpróbálják eladni azokat. A bolti készletek kifogyása után pedig két választási lehetősége van az egyszeri fogyasztónak: vagy vár még, hátha a gyártó elegendő eszközt tud a polcokra tenni, vagy pedig megveszi másoktól a konzolt, nem ritkán túlárazva.

Ezt a problémát tervezi megoldani a Nintendo azzal, hogy elegendő darabot gyártanak majd le a Nintendo Switch utódjából. Bár egyelőre hivatalos információkat nem kaptunk a konzol kapcsán, azt azonban már tudni, hogy kapásból akár 10 millió legyártott példánnyal indulhat a konzol életciklusa.

A kész eszközökön kívül a cserealkatrészekből is igyekeznek betárazni a Nintendonál, hogy ne fordulhasson elő olyan helyzet, amilyen a Switch rajtjánál is megtörtént, nevezetesen a konzolokat nem tudták megjavítani cserealkatrész hiányában. Most már csak két dologra van szükség: egy hivatalos bemutatóra, és egy megjelenési dátumra, ami, ha minden igaz, még ebben a pénzügyi évben megtörténhet.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...