A 2K egy be nem jelentett remake-en dolgozhat

  • Írta: osan
  • 2024. július 8.
  • Érdekesség
Link másolása
Egy LinkedIn-bejegyzés arra utal, hogy a cégóriás a számos bár bejelentett játék mellett kettő olyan alkotáson is dolgozik, melyekről még nem tud a nagyközönség és közülük az egyik egy felújítás lehet, míg a másik egy sportjáték.

Nem unatkoznak a 2K stúdiójánál, hiszen készül a 2K25 WWE, az NBA 2K25, a következő Mafia-játék, sőt a soron következő BioShock-játék is, azonban ezek mellett nagyon úgy tűnik, hogy még további 2 projektbe is belevágta a fejszéjét a kiadó – legalábbis egy LinkedIn oldal erről tanúskodik.

A stúdió egyik animátora az elmúlt két és fél évben számos alkotáson dolgozott, az előbb felsoroltakon, illetve két olyan címen is, melyek még nem lettek bejelentve. A két cím közül az egyik egy sportjáték lesz, a másik viszont egy felújítás.

Sajnos nem tudni, hogy mely klasszikus térhet újra vissza, de az biztos, hogy a 2K-nek van mihez nyúlnia, hiszen az eredeti BioShock-játékok is rég kaptak már ráncfelvarrást, de egy Spec Ops-játéknak is minden bizonnyal örülne a nagyközönség.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...