NBA 2K25 – megvan a megjelenési dátum és a kiadások is

  • Írta: osan
  • 2024. július 10.
  • Bejelentés
Link másolása
Megvan, hogy mikor számíthatunk a nagysikerű kosárlabda-játéksorozat legújabb iterációjára, sőt azt is felfedték, hogy milyen kiadásokra fizethetünk majd be, de a sztárjátékosok is bemutatkoztak, akik a játék dobozán fognak tetszelegni.

X-en található posztsorozatban fedte fel az NBA 2K-játékok hivatalos oldala, hogy Jay Tatum  (Boston Celtics) lesz a normális kiadás borítóján, A’ja Wilson pedig az WNBA kiadás borítóján, ketten pedig az All-Star Editionön fognak szerepelni, illetve a Hall of Fame kiadás Vince Cartert fogja szerepeltetni.

Az NBA 2K25 szeptember 6-án lép pályára PC-n (ahol végre az újgenerációs verzió lesz játszható), PlayStation-konzolokon és Xbox-konzolokon. Az előrendeléssel 5 000 VC-t, vagyis játékbéli fizetőeszközt kapunk pluszban, sőt a 2K előállt egy „trendsetter” ötlettel, mely során, ha október 17-ig játszunk a játékkal, akkor 15 000 VC, egy Trendsetter Green animáció, 2 órás XP érme, exkluzív Trendsetter kozmetikuscsomag, 89 OVR Jayson Tatum játékoskártya, 3 MyTEAM promópakk és 2 órás XP érme ütheti markunkat. Bővebben a kiadások extráiról a játék hivatalos honlapján lehet tájékozódni.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...