Jövőhét után érkezik a Tekken 8 nyári DLC karaktere

  • Írta: JesusHun
  • 2024. július 12.
  • Letöltés
Link másolása
Pontos dátummal csatlakozik a harchoz a lengyel karateka miniszterelnök. A capoeira-t űző Eddy Gordo után ő a második visszatérő karakter a Tekken 8 első szezonjában, amit további 2 követ majd.

Korábban már írtunk róla hogy Lidia nagy erőkkel közeleg, de a pontos dátum csak most futott be. A Bandai Namco július 22-vel az 1.06-os frissítést is implementálja, amiben ezúttal nem érkezik játékmenetet érintő változtatás, főként az új karakter érkezését segíti elő, apróbb javításokkal megspékelve. A változtatások teljes listáját aznap teszik közzé. Lidia Seaside Resort pályája azok számára is elérhető lesz, akik nem vásárolják meg a kiegészítőt, a gyönyörű tengerparti küzdőtéren a menetek között váltakoznak majd a napszakok, így a meccs végére már a lemenő nap fényében verhetjük egymás fejét bucira. Az utóbbi 3 epizódban Gigast leszámítva, kompetitív szemmel nézve az új karakterek szinte mindegyike igen erősre sikeredett. Persze hozzáértő kezekben bármelyik karakter veszélyes, de a fegyverarzenáljuk objektíven nézve nincs egy szinten.

Rengeteg játszható karaktere volt már a szériának, nem lehet mindenki kedvére tenni, nehéz igazságot tenni abban, melyik érdemel helyet a Tekken 8 roster-ébe. Nem lennék Harada helyében, ugyanis a Tekken sorozat helytartóját szüntelenül bombázzák különféle panaszokkal és kérésekkel, amiből az öregnek egy idő után mindig elege lesz. Az egyik ilyen meme-mé avanzsált akciója során, amikor betelt a pohár, nemes egyszerűséggel felszólította az internet népét: "Dont ask me for shit" (Ne kérjetek tőlem sz#rt se). Az egyik rendezvényen még ezzel a szöveggel ellátott pólót is húzott. Egy másik jellegzetes alkalommal a Tekken 7 Idol karakterét ért nyugati kritikákra válaszul befenyítette az elégedetlenkedőket, ha folytatják Lucky Chloe japán exkluzív lesz a konzolos/PC-s megjelenéskor. Harada stílusa olykor nyers, de mi így szeretjük, látszik hogy gyermekeként tekint a Tekken franchise-ra.

Lidia Sobieska a Year 1 Pass tulajdonosoknak július 22-én, a többieknek pedig július 25-én lesz játszható, utóbbiaknak persze a megvásárlását követően.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...