Kiszivárgott a Warhammer 40.000: Space Marine II teljes PC-s verziója

  • Írta: pandaril
  • 2024. július 16.
  • Hír
Link másolása
A megjelenés előtti változat teljes egészében játszható, legalábbis az egyjátékos kampány. Egy YouTuber még eddig nem látott játékmeneti videót is készített, hogy bizonyítsa a dolgot.

Szeptemberben végre visszatérhetünk a sötét jövőbe és az állandó háborúba, ráadásul testközelből élvezhetjük az akciót a Warhammer 40.000: Space Marine II-nek köszönhetően, ezúttal a Tyranid hordákkal kell majd szembe szállnunk. Már rengeteg részletet tudhattunk meg nemcsak a kampányról, de a játékban megtalálható multis játékmódokról is. Most azonban olyasmi került ki a netre, ami lényegesen több, mint eddig bármi.

Kiszivárgott ugyanis a játék teljes PC-s verziója, ami teljes egészében játszható, így maga a kampány is teljesen hozzáférhető. Egy YouTuber, Skrum még egy 15 perces gameplay videót is készített a játék eddig még nem látott részéről, hogy ezzel is bizonyítsa a szivárgás tényét. Itt most illene persze ezt a videót bemutatni, viszont azt a Saber már eltávolíttatta. Egyrészt ez volt a helyes lépés a fejlesztők részéről, másrészt egyben beismerése is a szivárgásnak.

A minden szempontból több és jobb folytatásban a közelharc és a lövöldözés is fontos szerepet kap, a kampány mellé pedig egy gazdag és mély multis rész is érkezik majd a játékhoz. A Warhammer 40.000: Space Marine II 2024. szeptember 9-én jelenik meg PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...