Nintendo Switch-re tarthat a GTA+ előfizetés

  • Írta: osan
  • 2024. július 16.
  • Érdekesség
Link másolása
Egy apró ideig a GTA+ előfizetésben található játékokon fel volt tüntetve a Nintendo Switch is, mint elérhető platform, azonban azóta eltüntették a logót. Lehetséges, hogy nemsokára a Nintendo kézikonzolján is előfizethetünk a Rockstar szolgáltatására?

A GTA+ előfizetésben nemcsak különféle extrákat kapunk a GTA Online-ba, de a Rockstar régebbi játékaihoz is hozzáférünk, mint a Red Dead Redemption vagy épp az L.A. Noire. A szolgáltatás honlapján egy nagyon kis ideig az elérhető játékok alatt ott szerepelt a Nintendo Switch logója is, ami arra engedhetett következtetni, hogy az előfizetés a Nintendo kézikonzoljára is ellátogat, azonban hamar korrigálták a hibát.

Nem tudni, hogy tényleg csak egy hibáról van szó vagy esetleg azt jelzi előre a logó feltűnése, hogy nemsokára a Switch-en is előfizethetünk a GTA+-ra, de az biztos, hogy a játékok, melyek alatt feltűnt a logó (Red Dead Redemption, L.A. Noire, Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition, Grand Theft Auto: Liberty City Stories és a Chinatown Wars) elérhetőek a kézikonzolra is, szóval nem lenne ördögtől való dolog a gondolat.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...