M3GAN 2.0 címmel érkezik majd a sci-fi horror

  • Írta: JesusHun
  • 2024. július 17.
  • Cooltúra
Link másolása
Nem lustálkodnak a Blumhouse-nál, Új-Zélandon hozzáláttak a M3GAN folytatásának forgatásához, jövő tavasszal újra lecsap a gyilkos baba.

Nem lassítanak a Blumhousenál, nem is olyan rég a videójátékok felé is nyitottak a stúdiónál, ami még a vártnál is jobban halad. A mozizók nagy örömére megállás nélkül készítik a mozifilmeket, nyár végén érkezik az AfrAId, amit pedig rögtön szeptemberbe a Speak No Evil premierje követ James McAvoy főszereplésével. Az előbbiben egy csúcs modern digitális személyi asszisztens (AIA) veszi túl komolyan a rábízott család körüli feladatokat, míg az utóbbiban egy család kap meghívást egy nyaralásuk alkalmával, ahol aztán kiderül, mégse olyan jó fejek az újdonsült barátok. (2022-ben volt a magyar mozikban egy dán film, A látogatás címmel, annak a feldolgozása a mostani Szádra ne vedd!)

Jason Blum, a Blumhouse Productions alapítója és vezérigazgatója X-posztban tudatta a világgal, készül a 2022-es horrorfilmjük második része. A rövidke videó mellé a következőket írta: "Ideje újra összerakni M3GAN-t", valamint kiderült, Új-Zélandon kezdtek bele a munkálatokba. Allison Williams és Violet McGraw már biztosan visszatérnek a baba hangját kölcsönző Jenna Davis-szel egyetemben, új arcként pedig csatlakozik hozzájuk az Ahsoka sztája, Ivanna Sakhno.

A sztoriról még semmit nem lehet tudni, de a premierdátumot 2025 május 16-ra tűzték ki.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...