Bejelentették az Elflockot

  • Írta: pandaril
  • 2024. július 19.
  • Bejelentés
Link másolása
A magyar fejlesztőcsapat játéka egy érdekes koncepciót ígér, bár a játékmenetből leghamarább decemberben láthatunk valamit, maga a játék pedig jövőre jelenik majd meg.

A budapesti NovaSphera Studio bejelentette első játékát, a középkori udvari machinációkra, felfedezésre és fejtörőkre építő Elflockot. A külső kamera nézetés játékban egy hazatérő hercegnőt irányíthatunk, aki apja megsegítésére tér vissza háború dúlta királyságába. Célunk az udvari összeesküvések kibogozásán túl a különböző titkot megismerése lesz, viszont óvatosnak kell lennünk, hogy az udvari intrikák világában megóvjuk atyánkat, és végső soron a királyságunkat is.

A fifikás párbeszédek mellett fejtörők is várnak ránk, és fel is fedezhetjük a kastélyt. A látvány terén a csapat kimagasló arcanimációkat ígér, bár a rövid teaseren túl nem láttunk még mást a játékból, csak pár képet. Az első játékmeneti előzetes valamikor decemberben érkezik majd, viszont a fejlesztők ígérete szerint rendszeres időközönként fognak közzétenni új részletek a közösségi felületeiken. 

Az Elflock a tervek szerint 2025-ben érkezik majd PC-re, Steamen és az Epic Games Store-ban is elérhető lesz, konzolos megjelenésről viszont egyelőre nincs hír.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...