Konzolokra tart a The Mortuary Assistant: Definitive Edition

  • Írta: pandaril
  • 2024. július 19.
  • Megjelenés
Link másolása
A PC-s és a Switch verzió után most a nagy otthoni konzolokra is megérkezik a pszichológiai horror játék, ráadásul most minden eddiginél több tartalommal. A meglévő platformokon ingyenes frissítést kap a játék.

Számos horror játék egy kevésbé ijesztő helyszínt vagy környezetet alakít át rémisztővé. Régi toposz a fenyegetést jelentő kislány, akinek puszta megjelenése olyan disszonáns belénk ivódott ideákhoz képest, hogy zsigeri félelem lesz úrrá rajtunk. Na, a The Mortuary Assistant nem ilyen eszköztárral dolgozik.

Ahogy az a címből is egyértelmű, mi egy halottkém segédjét alakítjuk a játékban, és a hullák éjszakai boncolása közben egyre több furcsa, megmagyarázhatatlan, rémisztő dolog történik körülöttünk, és igen hamar hátborzongatóvá fog válni minden egyes műszakunk. A The Mortuary Assistant nem új játék, 2022 óta elérhető PC-n, 2023 óta pedig Nintendo Switch-en is. Most pedig bejelentették, hogy érkezik a játék minden eddiginél teljesebb verziója.

A The Mortuary Assistant: Definitive Edition két évvel az eredeti, PC-s megjelenés után érkezik majd augusztus 2-án PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re is. A korábbi platformokra ingyenes frissítés érkezik majd, hisz az új kiadás új hullákat, új rémisztő eseményeket, egy végtelen balzsamozási módot és sok más tartalmat is hoz, többek között egy Valentin-napi eseményt is februárban.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...