Bejelentették a The Good Old Days-t

Link másolása
Bejelentésre került a Yokogo Systems platformere, a The Good Old Days. A metroidvania stílusú játék a 80-as évek ifjúsági filmjeit idéző hangulattal és csodás pixelart grafikával fog visszarepíteni minket a "régi szép időkbe".

A "régi szép időkbe" fogja visszarepíteni a játékosokat ez az új metroidvania stílusú játék, a beszédes című The Good Old Days. A Yokogo Systems platformer-kalandja igazi csemege lesz a retro szerelmeseinek, erről pedig gondoskodik a bájos pixelart grafika, illetve a 80-as évek ifjúsági filmjeibe illő történet.

A játék főszereplője egy Sean nevű kalandvágyó kissrác. Ő és a barátai, Foodie, Bruce és Doc gondtalanul tengetik mindennapjaikat egy vidéki kisvárosban, Arostiában valamikor az 1980-as években. Bár mind a négyen szeretik az izgalmakat, egy valódi nagybetűs kalandon még sosem vettek részt, éppen ezért epekedve várják a nagy dobást. Egy nap mikor Sean hazaér, egy uzsorást talál a lakásban. Ekkor kell szembesülnie a ténnyel, hogy az édesapja hatalmas adósságot halmozott fel amit még a nap végéig vissza kell fizetni. Sean pedig úgy dönt ez lesz az a kaland amire a barátaival mindvégig vártak. Szól is nekik, hogy az ismert Spielberg-mozihoz hasonlóan ők is keressék meg a város alatti barlangrendszerben elrejtett kincset. Ez azonban jóval veszélyesebb lesz mint amire a fiatalok számítanak.

A történet és a szereplők láttán tehát egy igazi 80-as évekbeli ifjúsági kalandra számíthatunk, ami egyaránt merít a már említett Kincsvadászokból és a Netflix sikersorozatából, Stranger Thingsből. A The Good Old Days még ebben az évben meg fog jelenni PC-re és Nintendo Switchre.

   
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...