Dragon Ball Daima - októberben érkezik

  • Írta: JesusHun
  • 2024. július 20.
  • Cooltúra
Link másolása
Tavaly ősszel jelentették be a franchise legújabb sorozatát, ami sajnos egyben Akira Toriyama utolsó munkája lett, most pontosabb megjelenési időt is kaptunk a legújabb előzetes mellé.

2024 március elseje sok anime/manga rajongó számára vált gyásznappá, 68 éves korában tragikus hirtelenséggel ment el Akira Toriyama, Son Goku és barátainak megalkotója. Az érkező Dragon Ball Daima lesz az utolsó olyan projekt amin a mester dolgozott, saját elmondása szerint a megszokottnál aktívabban részt vett a munkálatokban, felügyelve a sztorit és a karaktereket.

A Daima kicsit visszább vesz a DBZ és a Super sorozatokban látott extra intenzív harcokból, a gyerek testbe kerülő Goku hűséges piros botjával kompenzálja majd a méretéből fakadó hiányosságait. A Chibi karakterekként útnak induló csapat tagjai egy ismeretlen világot készülnek felfedezni a kristálygömbök után kutatva.

Egyesek a Dragon Ball GT és a Daima között vélnek felfedezni erős hasonlóságokat, odáig merészkedve, hogy a Daima egyfajta Toriyama féle GT remake lesz. (A Dragon Ball Super megjelenésénél hivatalosan is elvesztette kánon státuszát a Dragon Ball GT.) Az új sorozat valamikor októberben indul majd.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...