További 80 játék van készülőben a Netflixnél

  • Írta: osan
  • 2024. július 22.
  • Érdekesség
Link másolása
A streamingóriás már egy jó ideje a videójáték-iparba is szeretne betörni és elfoglalni a saját kis szegmensét, és a cél érdekében bármit képesek megcsinálni. Már így is egészen impozáns a szolgáltatás játékkatalógusa, de mint kiderült, ez a jövőben merőben bővülni fog még.

A Netflixen már egy ideje játszhatunk is és nem is akármilyen játékokkal, hiszen fellelhető a katalógusban a Hades, a Dead Cells, a Kentucky Road Zero, a World of Goo, a The Case of the Golden Idol, sőt még az Oxenfree és pár GTA-játék is.

A katalógusban szereplő címek mindegyike „ingyenes”, ha rendelkezünk Netflix előfizetéssel és nem is streamelni kell őket, mint a filmeket vagy sorozatokat, hanem le kell őket töltenünk telefonunkra, tabletünkre, így az internet-hozzáférés sem okozhat olyan problémákat, mint a szaggatás.

A nemrég közölt pénzügyi jelentésből kiderült, hogy a cég további 80 játékot tervez kiadni, egyet minden hónapban. Valószínűleg kisebb címekről lehet szó, melyek valamilyen úton módon kötődnek egyes filmekhez, sorozatokhoz. Egyébként az is napvilágot látott a napokban, hogy a cégnek egyre nehezebb új előfizetőket szereznie, és az eddigi stabil növekedés most visszafogottabb lett sokkal.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...