A Warner Bros. felvásárolta a MultiVersus fejlesztőit

  • Írta: szlav
  • 2024. július 23.
  • Biznisz
Link másolása
Szerződéses, de alapvetően független külsős stúdióból a Warner Bros. saját fejlesztőbrigádjává vált a Player First Games - az a csapat, akik összedobták a Warner-karakterek mashupját felvonultató MultiVersust.

Laikusként okkal gondolhattuk volna, hogy a Player First Games már eddig is a Warner Bros. cégére alatt dolgozott, lévén annyira egyetlen játék sem lehet mélyen beágyazott a Warner brandjébe, mint a MultiVersus, az igazság azonban az, hogy a stúdió papíron egy indie csapat volt. Egészen mostanáig. Az IGN-nek tett nyilatkozatuk szerint a Warner Bros. Games hivatalosan is felvásárolta a Player First Games-t.

Úgy tűnik, a médiaóriás a játék döcögős rajtja ellenére is elégedett volt a MultiVersus eddigi sikereivel, a hírek szerint ugyanis a csapat alapítói, Tony Huynh és Chris White továbbra is vezetőszerepben maradnak a stúdió élén, és úgy néz ki, a csapaton belül sem kell átszervezésre vagy leépítésre számítaniuk az alkalmazottaknak.

Tony Huynh nyilatkozata szerint az egész csapat nagyon izgatott, hogy a Warner Bros. Games ernyője alatt folytathassák a munkát, a meglátása szerint pedig ez nagyon jót tesz majd a továbbiakban a MultiVersusnak is. Mivel egyelőre nincs új játék fejlesztése kilátásban (legalábbis nem szólt még erről a fáma), a stúdió teljes erővel arra fókuszál, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsák a brawler rajongóinak a számára.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...