Érkeznek a LEGO Fortnite készletei

  • Írta: szlav
  • 2024. július 24.
  • Bejelentés
Link másolása
Miután az Epic Games sikercímében önálló játékként jelent meg a LEGO Fortnite, csak idő kérdése volt, hogy a LEGO is piacra dobja az első Fortnite témájú készleteit. Négy szuper szettet kapunk, köztük az ikonikus Battle Bust is!

A Fortnite már jóval több egy egyszerű építős battle royale-nál, hiszen a felhasználói játékmódok, a Rocket Racing, a Fortnite Festival és nem utolsó sorban a LEGO Fortnite óta akár önálló platformként is tekinthetünk rá. A LEGO és az Epic Games digitális kollaborációja hatalmas sikert aratott, hamarosan pedig végre ráleshetünk az érme másik felére: a LEGO Fortnite után érkezik a Fortnite LEGO!

A dán kockagyár bejelentette, hogy idén ősszel négy Fortnite témájú készletet dob piacra - nem is akármilyeneket! Megépíthetjük a Durrr Burgert, a minden jóval teletömött Supply Llamát, nagyobb rajongóknak szóló kiállítási darabként érkezik Peely Bone, de természetesen nem maradhat el a Battle Bus sem, amelyből kilenc különböző Fortnite-karakter minifigura változata ugrálhat ki a csatatérre. A szettek állati jól festenek, vessetek rájuk egy pillantást az alábbi képeken:


A LEGO Fortnite készletei október 1-jén kerülnek forgalomba, de az érdeklődők a LEGO honlapján már elő is rendelhetik őket.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...