A Complete Unknown - így fest Timothée Chalamet Bob Dylan szerepében

  • Írta: szlav
  • 2024. július 25.
  • Cooltúra
Link másolása
A beatnemzedék legendás zenésze, Bob Dylan előtt tiszteleg az idén decemberben mozikba kerülő A Complete Unknown. Dylant a Dűne sztárja, Timothée Chalamet alakítja a vásznon.

Az 50-es és 60-as évek kultúrforradalmának egyik legnagyobb alakja, a legendás folkzenész, szövegíró és emberjogi aktivista, Bob Dylan, az idén 83 éves legenda pedig az év végén megkapja azt az elismerést, amelyet 2005-ben Johnny Cash is megérdemelt. Az A Complete Unknown című életrajzi drámát ugyanis az a James Mangold rendezi, aki A nyughatatlant (Walk the Line) is vászonra álmodta. Dylan karrierjének korai New York-i éveitől egészen a legendás 1965-ös Newport Folk Festival elektromos koncertjéig terjed majd a sztori, de előtérbe kerül majd a zenész sokat vitatott szerelmi élete is.

Bob Dylan szerepét Timothée Chalamet kapta, aki nemcsak a zenész stílusát, de a jellegzetes énekhangját is remekül elkapta - a trailerben az A Hard Rain's A-Gonna Fall című számot hallhatjuk Chalamet nagyszerű feldolgozásában. Mellette feltűnik majd a vásznon Elle Fanning (Sylvie Russo), Monica Barbaro (Joan Baez), Boyd Holbrook (Johnny Cash), Edward Norton (Pete Seeger) és Scoot McNairty (Woody Guthrie) is.

Az A Complete Unknown idén decemberben kerül a mozikba, napra pontos premierdátummal egyelőre sajnos nem tudunk szolgálni.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...