The Walking Dead: Daryl Dixon - már biztosan lesz 3. évad

  • Írta: JesusHun
  • 2024. július 27.
  • Cooltúra
Link másolása
A The Walking Dead egyik legnépszerűbb karaktere minden kétséget kizáróan Daryl. A Norman Reedus által alakított szereplő saját sorozatot is kapott, aminek bejelentették a készülő 3. évadát.

Norman Reedus nagy utat tett meg a The Walking Dead első évada óta, Kojima jóvoltából a Death Stranding főszerepét is megkapta, ami annyira sikeres lett, hogy nem volt kérdéses lesz e folytatása, ha minden jól megy várhatóan valamikor 2025-ben pedig már játszhatjuk is. A zombis szerepei a TWD fő szériájának lezárásával nem értek véget, saját spinoff sorozatot kapott, ami eltérően az eddigiektől, Európában játszódik.

A második évad a The Book of Carol alcímet fogja viselni, és innentől kezdve Daryl és Carol közös kalandjait mutatja majd be. Eredetileg az első évadtól kezdve így tervezték a dolgokat, de az élet közbeszólt és Melissa McBride nem tudta összeegyeztetni magánéletét egy európai forgatással, így csak innentől csatlakozik be komolyabban a cselekményszálba.

A második évad premierje szeptember 29-én lesz, ami után a folytatás is borítékolható, ugyanis a harmadik évadot már most berendelték.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...