Ma zár be az Xbox 360 áruháza

  • Írta: pandaril
  • 2024. július 29.
  • Gyászhír
Link másolása
A megvásárolt játékokat még évekig letölthetjük majd, ráadásul számos akciós cím is vár minket az utolsó pillanatban, viszont így is több mint 200 játék válik elérhetetlenné holnaptól.

Elérkezett a nap, amikor az Xbox legsikeresebb konzoljának digitális áruháza végleg bezárja kapuit. A hír egyáltalán nem újdonság, már egy éve tudni róla, azonban ettől még nem lesz könnyebben elfogadható a tény. Főleg úgy, hogy ha a konzolexkluzív címeket nézzük, akkor nagyjából 220 játék válik elérhetetlenné a holnapi naptól.

Akinek esetleg még megvan a konzolja, annak még a mai napon érdemes szétnézni az áruházban, mivel számos játékot szemtelenül leakcióztak, és az áruház bezárása után is letölthetők maradnak. Akkor is megérheti a vásárlás, ha jelen generációs Xbox-on játszunk, mivel a Series-konzolok visszafelé kompatibilitása egészen a legelső Xbox-ig nyúlik vissza, így pedig nemcsak olcsóbban zsebelhetjük be a minket érdeklő játékot, de jobb minőségben is élvezhetjük azokat a jelen generációs gépeken.

A vásárlásra ma napon van még lehetőség, ezt követően nemcsak játékot, de DLC-t sem vásárolhatunk. Az Xbox 360 2005. november 22-én jelent meg először.

8.
8.
Neo1989
#5
Én ismeretem is olyan szülőt aki konkrétan meg is mondta, hogy azért vett a gyereknek X360-at mert 1. simán feltörik és 2. Nincs rá pénze, hogy a gyereknek megvegyen 100+ játékot mikor akkor volt 10-12 E egy játék.
Ők meg hitelt is fizettek.

Az erkölcsi részét meg mindenki döntse el magának.
7.
7.
sasncore
Eszembe jutott a Microsoft hogyan vert át a hibás szériával, persze hogy hibás lett az enyém is. Azóta sincs konzolom. Microsoft-tól már nem veszek semmit.
6.
6.
Chdz
#3: Abból nekem is volt, először red ringre sütötte magát, azt még megcsináltattam, másodjára már nem élte túl. Ott végleg lemondtam róla.. Azóta nem volt egy konzolom se..
5.
5.
Ooorky
Ha jól emlékszem kis hazánkban azért lett különösen népszerű, mivel a PS3-mal ellentétben könnyen feltörhető volt és az utolsó konzol amivel másolt dvd-ről lehet tolni a játékokat.
4.
4.
Neo1989
Ezért veszek mindent lemezen.
3.
3.
Grabowsky30+
A mai napig van egy szép fehér kövér 360asom elfekvőbe a legelső szériából! Guitar hero miatt vettem anno. Legalább 5éve nem vettem elő, de biztos nem adnám el, a szép emlékek miatt.
2.
2.
Nothing
Valamiért még örök és eltántoríthatatlan PS-pártiként is elszomorított a hír.
1.
1.
huster14
Azért ez valamilyen szinten szomorú, egyrészt azért mert ez is csak azt igazolja hogy eltelt 19 év amit soha nem gondoltam volna hogy elérkezik, másrészt sokak számára a legszebb/jobb érája volt ez a konzoloknak, köztük nekem is. Jó nyilván csak a Marketplace húzza le a rollót, de számomra kellemetlen azt látni hogy lassan de biztosan szivárognak el ezek a nosztalgikus és ikonikus szolgáltatások. Azok a jó Kinect estek. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...