Way of the Hunter - megjelent a Lintukoto Reserve DLC

Link másolása
Lintukoto Reserve címmel kapott DLC-t a Way of the Hunter című vadászos játék. A kiegészítő a skandináv vadonba fogja elkalauzolni a játékosokat, és garantáltan elkápráztatja őket a mesés tájakkal és a fenséges állatokkal.

A skandináv vadonba kalauzol el minket a Way of the Hunter új DLC-je, a Lintukoto Reserve. A kiegészítő garantáltan el fogja kápráztatni a játékosokat a mesés, vadregényes tájaival és a rengeteg fenséges európai nagyvaddal, köztük a hiúzzal, a medvével vagy éppen a farkassal. Persze a kisebb testű állatok is megjelennek, köztük a mezei nyulak vagy a sarki rókák.

A DLC a mai napon vált elérhetővé, alább megtekinthetitek a látványos ízelítőt.

5.
5.
DragonBleacPiece
ha nem lövöd ki őket túlszaporodnak, felzabálják egymás elől a táplálékot és éhenpusztulnak, muszáj szinten tartani az állományt
4.
4.
Aborg
#1 Lehetne benne legalabb egy fenykepesz jatekmod. Ugy erdekelne a jatek, mert szep es hagulatos, de lovoldozni semmi kedvem nekem se.
3.
3.
Kamukaze
2.
2.
petymeg2033
Kíváncsi voltam, hogy itt is elindul-e majd az értelmetlen siránkozás, hogy "aki játékban öl, a valóságban is fog, vagy minimum támogatja és tapsol hozzá", mint a múltkori hírnél.

Látom, még lehet bízni az emberekben :D
1.
1.
Extol
Minősíthetetlen propaganda a természetkárosítás mellett
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...