Videón a Delta Force: Hawk Ops Havoc Warfare módja

  • Írta: JesusHun
  • 2024. augusztus 4.
  • Hír
Link másolása
Már csak 3 nap van hátra a nyílt alfa tesztig, ami tartalmazni fog 2 harcteret a 64 fős Havoc Warfare módhoz, ehhez pedig egy igencsak pörgős előzetes érkezett a TiMi Studio Group jóvoltából.

A júliusban lezajlott kisebb technikai pre-alfa teszt után most augusztus 6-tól indul a nagyobb szabású nyílt PC alfa teszt, ahova a korábbin résztvevő játékosok automatikus meghívót kaptak, a többiek viszont a hivatalos oldalon regisztrálhatnak.

A videón is látható Havoc Warfare mód 2 pályán lesz kipróbálható, ami 32v32 formátumban történik, ezen belül pedig 4-es csapatokba lehet verődni, akár haverokkal is. Ebben a módban a kulcsfontosságú területek elfoglalása és megtartása a fő cél, miközben az ellenséges csapatokat kell elsöpörni, ami úgy látszik akár az épületek egy részével együtt is megtörténhet. A szárazföldi, légi és vízi járművek mellett 40 fegyver közül lehet választani a teljes verzióból, amiket a "Gunsmith" rendszernek köszönhetően mind funkcióban, mind külsőleg személyre szabhatunk. A teszt során a Hazard Operations lesz a másik játékmód, amiben 3 fős alakulatokkal kell a kimenekítési pontra eljutni, miután teljesítésre került a kitűzött feladat.


A megjelenési dátum továbbra sem ismert.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...