Állítólag ezért nem jön Xboxra a Phantom Blade Zero

  • Írta: JesusHun
  • 2024. augusztus 4.
  • Hír
Link másolása
A ChinaJoy 2024-en egy brazil videójátékos oldal elmondása szerint az egyik fejlesztő erős megjegyzéseket tett a megjelenésre vonatkozóan, miszerint senkinek sincs szüksége a platformra.

Július végén idén is lezajlott Sanghaj városában a ChinaJoy, ami Kína egyik legnagyobb videójátékos rendezvénye. Az eseményen résztvevő brazil illetőségű online videójátékos portál elmondása szerint az egyik S-GAME fejlesztő meredek választ adott arra a kérdésükre, Sony exkluzív lesz-e konzolokon a Phantom Blade Zero.

Az már korábban hivatalosan is kiderült, hogy nincs semmi exkluzivitási szerződés köztük és a Sony között, a meg nem nevezett dolgozó pedig ezt megerősítette, majd kifejtette álláspontját. A Microsoft konzolja nem annyira népszerű Ázsiában mint a világ többi pontján, és a fejlesztés is nehézkesebb rajta, nemes egyszerűséggel úgy fogalmazott: "Nincs szüksége senkinek erre a konzolra".

Persze mindig fennáll a lehetősége, hogy fordítás közben valami félrecsúszott, és az is biztos, hogy a kijelentés nem volt hivatalos. Továbbá tekintve, hogy a Black Myth: Wukong megjelenik Xbox konzolokon is, nem lenne meglepő ha végül a Phantom Blade Zero is követné a példáját valamilyen módon.

3.
3.
Parano1d
Gondolom arrafelé nem megy az xbox, errefelé meg a nintendo nem megy annyira.
De mivel ez egy globális piac, amúgy tök mind1 hol veszik meg a játékot, te sem úgy veszed, hogy ez egy japán játék, akkor nem kell/nem kell.
Nem régiót szoktak célozni a játékokkal, hanem korosztályt pl. vagy játékstílust, ha sikeres lesz a játék, majd átpotolják máshová is, ha meg nem, akkor meg minek.
1.
1.
Trottenbauer
Lehet erős,de attól még igz.Ázsiában,főleg Japánban,szinte alig veszik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...