Mégis jöhet Xboxra a Phantom Blade Zero

Link másolása
A korábbi hírrel ellentétben mégis megjelenhet a Microsoft konzoljára a Phantom Blade Zero. A stúdió szerint félreértés történt ami nem tükrözi az álláspontjukat.

Tegnap mi is lehoztuk a hírt, miszerint az egyik fejlesztő szerint nem fog megérkezni Xbox-konzolokra a Phantom Blade Zero című sötét hangulatú akció-szerepjáték, most azonban úgy tűnik, csak félreértésről volt szó. A játékot fejlesztő stúdió, az S-GAME nyilatkozata alapján szó sincs erről, csupán az egyik fejlesztő a személyes véleményét közölte a Microsoft konzoljáról, ez azonban nem tükrözi a teljes csapat hozzáállását.

"Szeretnénk tisztázni, hogy ezek a kijelentések nem tükrözik az S-GAME értékeit és kultúráját, ugyanis mi abban hiszünk, hogy mindenki számára elérhetővé tegyük a játékainkat és ne tegyünk kivételeket bizonyos platformokkal." közölte a stúdió a játék hivatalos X-fiókján. Továbbá azt is megígérték, hogy hamarosan újabb infókkal fognak jelentkezni a fejlesztés terén, valamint várják, hogy demózhassák a játékot az idei Gamescomon.

Esélyes tehát, hogy a névtelen fejlesztő kijelentéseivel ellentétben Xbox Series X|S-re is meg fog jelenni a Phantom Blade Zero a PC és a Playstation 5 mellett, erre azonban még várni kell.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...