EA Sports FC 25 - traileren az Ultimate Team

  • Írta: pandaril
  • 2024. augusztus 5.
  • Hír
Link másolása
A sorozat egyik fontos eleme is ráncfelvarráson esett át, így egy friss élményt nyújt majd a játékosoknak. Számos könnyítést is kapott, ezáltal szabadabb játékot biztosítva nekünk.

Az EA focis játéksorozata a névváltozás ellenére is rendkívül népszerűnek bizonyult, és a cég még véletlenül sem fogja veszni hagyni ezt a lendületet. Számos feature, amit a rajongók megkedveltek a korábbi részekben, a szeptemberben érkező EA Sports FC 25-ben is tiszteletét teszi, ezek közül talán a legkedveltebb az Ultimate Team.

Az egyik legnagyobb újítást az új 5v5 játékmód, a Rush jelenti majd, ahol olyan funkciókat kihasználva alakíthatunk ki 5 fős csapatokat, mint az FC IQ és a játékosok szerepköreit figyelembe vevő algoritmus, és barátainkkal együtt rúghatjuk majd a bőrt a gyepen. A négy játékos mellé egy gép vezérelte kapus is jár, a mi feladatunk pedig nemcsak a négy játékosok irányítása lesz, hanem a megfelelő csapat összeválogatása is, lévén így kapunk majd minél több pontot, ami a heti összesítésben és a bajnokságok során lesz fontos.

Az FC IQ teljesen átalakítja majd az Ultimate Team során használatos taktikákat. Ennek egyik legjelentősebb eszköze az általunk választott menedzser, a másik pedig maguk a játékosszerepek, amelyekhez meg kell találnunk a megfelelő játékosokat. A kettő együttesen garantálja majd a változatos és élethű taktikákat és játékmenetet.

Olyan feature-ök is érkeznek a játékba, mint a külön tárolóhely a nem cserélhető kártyák duplikáinak, a Player Evolution kevésbé lesz kötött, valamint az Ultimate Teamen belül már nem kell külön szerződés sem a játékosok, sem pedig a menedzserek részére. Az EA Sports FC 25 szeptember 27-én jelenik majd meg PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re és Nintendo Switch-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...