Húsz percig pörög az Madden 25

  • Írta: pandaril
  • 2024. augusztus 5.
  • Videó
Link másolása
A stúdióban nemcsak a játék egyik fejlesztője, de két vendég is kipróbálhatta a játék reklámozott újdonságait akcióban. Az amerikai foci rajongóinak igazi csemege lesz a játék.

Jövő pénteken jelenik meg az EA Sports Madden NFL 25, és elsőre úgy tűnik, hogy aki rajong az amerikai fociért, annak ez egy megkerülhetetlen alkotás lesz. Persze, a videójáték nem ugyan olyan, mint a valódi sport, viszont a fejlesztők mindent elkövettek, hogy minél élethűbb és fluidabb élmény legyen a játék.

A bemutató részét képezte egy meccs Henry "Henry" Leverette és Micah Parsons között. Előbbi a világ első Madden milliomosa, egy többszörös esport bajnok, míg utóbbi a Dallas Cowboys sztárja. A különböző háttér (és testmagasság) ellenére összeköti őket a sportért való rajongás, no meg a versenyszellem, így ha másért nem is, már a mérkőzésért érdemes megnézni a lenti videót, ami a két játékos adok-kapokján felül természetesen akció közben mutatja be az érkező új feature-öket is.

Az EA Sports Madden NFL 25 előrendelői számos bónuszt kapnak, például egy 3 napos korai hozzáférést is. Maga a játék alapból 2024. augusztus 16-án jelenik majd meg PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...