Ősszel indul a Five Nights at Freddy's 2 forgatása

  • Írta: JesusHun
  • 2024. augusztus 6.
  • Cooltúra
Link másolása
A népszerű horrorjátékokból adaptált kasszasiker folytatásának forgatási munkálatai ősz közepén kezdetét veszik, a hírt pedig Matthew Lillard színész/rendező/producer osztotta meg.

Az első Five Nights at Freddy's film tavaly jelent meg a mozikban, itthon Öt éjjel Freddy pizzázójában címmel. A nem túl jó értékelései ellenére – az IMDb-n jelenleg 5.4 ponton áll a 10-ből – rengeteg pénzt hozott a konyhára, világszinten $297 millió dollárt termelt, így borítékolható volt a folytatás.

Matthew Lillard (Sikoly, Scooby-Doo-filmek) egy YouTube-os beszélgetős műsorban vele készített interjú során mondta el, októberben megkezdődnek a forgatás munkálatai. Éppen arról kérdezték vállalna-e cameo-szerepet a Netflixre készülő élőszereplős Scooby-Doo sorozatban, a Mystery Inc.-ben, amire úgy válaszolt: "jelenleg elérhető ha valaki keresné, de októbertől a FNAF2 forgatására hivatalos.".

A gyilkos animatronok 2025 december 5-én térnek vissza a nagy vásznakra, ami ha ugyanúgy teljesít mint az első része, akkor valószínűsíthetőleg trilógiává nőheti ki magát.

1.
1.
cobrausa24
Kapásból dalolva olvastam a cikk címét, ahogy megláttam az "Ősszel indul a Five Nights at Freddy's 2" részt, hasonlóképpen ahogy a magyar nóta is szól: "Ősszel érik babám a fekete szőlő".
Ráadásul kijön egész ritmusosan :D

A cikkhez egyebet nem tudok hozzászólni, mert nem ejtette rabul a szívem ez a gyöngyszem, pedig jó népszerűségnek örvend :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...