Black Myth: Wukong - itt az utolsó előzetes a megjelenés előtt

  • Írta: JesusHun
  • 2024. augusztus 8.
  • Hír
Link másolása
Már eddig se fukarkodott a Game Science ami a játékukat érintő előzeteseket illeti, és a megjelenés előtt most nem sokkal ismét kitettek magukért, egy közel 5 perces trailert raktak ki, amiben eddig nem látott felvételek is vannak, ráadásul PC-n rögzítve.

A Nyugati utazást alapul vevő akciójátékban most több ízben látható a majomkirály egyik legjellegzetesebb képessége, az alakváltás. Elnézve a csak itt felvonultatott formákat, igen változatos színesítő kiegészítője lesz a harcrendszernek. Az előzetesen többek között temérdek új ellenfelet mutatnak be, de rövid időre pár NPC is beköszön, és új helyszíneket is megcsodálhatunk.

Pár hónappal ezelőtt a Game Science fejlesztőcsapata bejelentette, teljes ray-tracing lesz játékukban, ami az NVIDIA DLSS 3.5 Frame Generation támogatással együtt garantálja a bomba látványt, de egyúttal a magasabb gépigényt is megköveteli. A trailert PC-n rögzítették, így látható mire lesz képes mozgás közben ezen a platformon, és valljuk be, a végeredmény sok jóval kecsegtet.

A Black Myth: Wukong augusztus 20-án jelenik meg PC-re és PlayStation 5-re, az Xbox-os változatra viszont majd várni kell kicsit. A Pc-s kiadás Denuvo védelemmel lesz ellátva, ami nem a játékosok kedvence, de érthető ha valamivel védenék a szellemi tulajdonukat.

6.
6.
crytek
Biztató jelek...

7700X + 32GB + RTX4090

Black Myth: Wukong PC Benchmark Released, First 4K Results
"At 4K with DLAA, the game pushed an average of 22fps with a minimum of 19fps. To get framerates higher than 60fps, Compusemble had to resort to DLSS at 25%.
Now the good news here is that Black Myth: Wukong will also support DLSS 3 Frame Generation. Thanks to it, the NVIDIA RTX 4090 was able to run the game with 60fps when using DLSS at 75%. Still, there were some dips below 60fps in some scenes. So, for the optimal experience, RTX 4090 owners will have to use DLSS 3 at 50% with Frame Generation. That is of course if they want to play on Max Settings. With this combo, you’ll get an average of 90fps.
5.
5.
hedzsooo
#2: Jogos, de hat nagy a hype a reszemrol mindket cim irant nalam az iden, na! XD :D
4.
4.
hedzsooo
#3: Ja, annyira annak en sem orulok. Viszont erdemes megemliteni ha mar itt tartunk, hogy igen gyenge vasakon is mehet kaar majd maxon is a jatek, felteve ha jo az internetkapcsolatunk. Igen, GeForce NOW-ban benne lesz elso naptol fogva! ;D
3.
3.
xanatos0911
“A Pc-s kiadás Denuvo védelemmel lesz ellátva, ami nem a játékosok kedvence, de érthető ha valamivel védenék a szellemi tulajdonukat.”

Őőő… fúúúj?
2.
2.
csoki0619
#1: Igen, tudjuk, mivel minden Wukongos hír alá beírod. :-D
1.
1.
hedzsooo
Baba lesz nagyon, varom mar nagyon! Kb. a KCD2 az egyetlen cim meg az iden, ami ennyire lazba tud hozni gaming teren! :)))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...