Változott a God of War: Ragnarök PC-s portjának gépigénye

Link másolása
Kell majd szabad hely bőven, ha PC-n is szeretnénk élvezni Kratos legutóbbi kalandját a skandináv-mitológiában. A többi specifikáció szerencsére barátságos maradt.

Megérkezett a hivatalos gépigény a God of War: Ragnarök PC-s változatához, ami alapján bizony érdemes lesz helyet csinálni a merevlemezen, ha számítógépen is játszani szeretnénk Kratos legutóbbi skandináv kalandjával. A korábban ismert 90 gigabyte-os méret ugyanis időközben felkúszott 190 gigabyte-ra. A többi hardverkövetelmény azonban megmaradt barátságosnak, sőt a minimum gépigény még alacsonyabb lett a legutóbbihoz képest és 8 gb RAM-mal is megelégszik a 16 helyett. Illetve azt is érdemes tudni, hogy Playstation Network-fiók is szükséges lesz a játék futtatásához.

A God of War: Ragnarök szeptember 19-én fog érkezni PC-re.

15.
15.
KratoS
#2: +1

A játék fénypontja szerintem Thor első harci monológja és az első balhé. De összességében így is egy nagyszerű játékról beszélünk, csak talán a hangulata jobb az elsőnek. Én a pc-s atmos miatt biztosan megveszem majd, ps4en az kimaradt.
14.
14.
MikeHock
Természetesen egy mestermű, minden szempontból, mindenképp első napos vételt javaslok, nem fogsz csalódni.

Többieknek meg marad a Pepe malac. :o)
13.
13.
Yanez
#12: Jó játékot hozzá! Majd számolj be róla pár sort, hogy mennyire jött be az előző után!
12.
12.
hedzsooo
...Hmmm, koszi mindenkinek a valaszat! :) Hosszas (Kb. 2 mp-es, mert faradt vok ma picit melo utan! XD) merlegeles utan eddig ugy fest, hogy akkor csak erdemes lesz ezt is akkor majd jatszanom, mihamarabb! :D
10.
10.
cyberstaker
#9: Hát igen, nem jöhet be mindenkinek ugyan az. Rift Apart tényleg epic volt, kevés játékot platinázok ki, de az ott pont megvolt. Forbidden West meg kb a pókember után az egyetlen játék volt ever, ahol használtam is a fotó módot, olyan szép a game.
8.
8.
cyberstaker
Nekem életem egyik best játéka volt. Minden jobb és több lett mint ami az első részben volt (kivéve a grafikát, mert a motor az egy az egyben ugyan az). Ebből látszik, mennyire különbözik mindenkinek az ízlése. Le kell szarni mások véleményét, úgy is magadnak fogod eldönteni, hogy tetszik e vagy sem.

#4: Csak kiváncsiságból. Mivel játszottál helyette? Az első egy óra pont annyira intenzív/látványos/epic...
7.
7.
xanatos0911
#6: Attol, hogy valakinek kifujt a dolog es nem volt kedve vegigvinni, meg nem lesz nyamnyila :D Mas szemuveget hordunk, ennyi.
6.
6.
marcoco
#1: Az 5. hozzászóló megírta az igazat. Ne vegye el a kedved a játéktól a többi nyámnyila kommentelő!
5.
5.
Yanez
#1: Számomra óriási játék volt a 2018-as GoW és a Ragnarok előtt ismét kitoltam, hogy friss élményekkel vágjak bele a folytatásba. Nem kellett csalódnom. A Ragnarok jobb és több lett az elődjénél. Ha anno úgy érezted valami hiányzik, akkor itt megkapod és szerintem még rá is kontráznak az elvárásokra. Nem mondom, hogy nagyobb élményben lesz részed, hanem inkább ismét megkapod ugyanazt, de ezúttal gazdagabb, beteljesült tálalásban. Ergo végre kirakhatod a teljes puzzlet és így nyugodtan zárhatod be a könyvet és teheted a polcra.
3.
3.
xanatos0911
En azota sem jatszottam vegig, pedig kis kesessel rakaptam a 2018-as GoW-ra, de ennel valahogy kifujt nalam. Viszont nem rossz jatek egyaltalan, csak nekem valahogy tul sok volt. Majd valamikor meg mindenkeppen potlom.
2.
2.
felegyi
Nekem az első része hatalmas kedvencem volt, sajnáltam hogy ehhez képest csak egy prologus lett... pont ezt beszéltük ismerősökkel akik szintén játszották hogy a folytatás és az ep1 között nincs meg a balance. Mindenféleképpen ki kell játszanod ha tetszett az első, kötelező darab de... nekem már nem volt meg benne az a varázs, lehet én változtam idö közben, de más is így látta. Rengeteg karakter van a Ragnarökben, úgy mondanám hogy túl sok tartalom van benne az első részben meg szinte semmi ehhez képest... anno azt kijátszottam kb 4 nap alatt, ennél kellett 3 hónap mire a végére jutottam, pedig emlékszem éjfélkor az első dolgom volt 00:01-kor elindítani meló után a játékot, nagy fanja vagyok a sorozatnak!

Röviden az elözö rész kevesebb kontentje mélyebb és mesebelibb volt mint a folytatás lett, ott valahogy jobban figyeltek a részletekre, a kevesebb néha több alapon érződik ez nálam, bár igazából csak az elvárásaim voltak az egekben, bár kinek ne lenne ott az első rész után! Érződik hogy nem Cory kezének munkája nah...
1.
1.
hedzsooo
Aki konzolon jatszotta mar: van annyira jo mint az elozo resze?

Vagy esetleg rosszabb, vagy akar jobb valamilyen teren?

Elozo resze nekem tetszett nagyon PC-n, ha elvileg ez is hozza azt a szintet, akkor lehet most sem varok majd a megvetelevel.:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...