Új King Kong-játék a láthatáron

  • Írta: pandaril
  • 2024. augusztus 16.
  • Bejelentés
Link másolása
Hivatalos Monsterverse licenccel érkezik majd az az indie játék, ami így szorosan kapcsolódik majd a Legendary-féle filmek világához. Egyelőre csak kevés információ érhető el a játékról.

Aki szereti az óriásmajmot, annak a tavalyi Skull Island: Rise of Kong a játék minőségével fordítottan arányos csalódás volt. A dolgot enyhítette valamelyest, hogy az a Kong nem az a Kong, akit a Legendary által készített Koponyaszigetben megismerhettünk, viszont így is bántó és bosszantó élmény volt.

Most a 7Levels nevű indie stúdió jelentette be, hogy készülőben van náluk egy új King Kong-játék Kong: Survivor Instinct címmel. A lenti képen kívül egyelőre nem sokat tudni a játékról, a készítők csak annyit árultak el, hogy a Godzilla vs. Kong után játszódik majd, amikoris egy apa keresi a lányát egy romokban heverő városban. A 2.5D-s megjelenés egy platformerre enged következtetni, bár eszünkbe juthat a This War of Mine játékmenete is.

Remélhetőleg bővebb információval szolgálnak majd a jövőben a játékról, amiről egyelőre csak annyit tudni a fenti poszter alapján, hogy PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re is megjelenik.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...