Szeptemberben érkezik a Broken Sword - Shadow of the Templars: Reforged

Link másolása
Megjelenési dátumot kapott a klasszikus point-and-click kalandjáték, a Broken Sword - Shadow of the Templars felújított változata, ami modern rendszerekre fogja elhozni a retro nyomozós játékot.

Idén szeptemberben megjelenik a klasszikus point-and-click kalandjáték, a Broken Sword - Shadow of the Templars felújított változata, ami modern rendszerekre fogja elhozni az eredtileg 1996-ban megjelent nyomozós játékot. A történet főszereplője egy amerikai turista, George Stobbart, aki párizsi látogatása során egy globális, a templomos lovagokkal kapcsolatos összeesküvés közepébe keveredik amit egy fotóriporter, Nicole Collard segítségével próbál leleplezni. A kézzel rajzolt grafikával készült játék garantáltan be fogja lopni magát a történelem, az összeesküvés-elméletek és a krimi szerelmeseinek szívébe.

Nem ez az első alkalom egyébként, hogy modernizálták a játékot, ugyanis 2009-ben már készült egy remake, a Director's Cut. A mostani, Reforged címre keresztelt kiadás azonban nem ennek, hanem az eredeti 1996-os kalandnak a felújított változata lesz, ami nem csak feljavított grafikát, de magas minőségű hangeffekteket is tartalmazni fog.

A Broken Sword - Shadow of the Templars: Reforged szeptember 19-én fog megjelenni PC, Xbox Series X|S, Playstation 5 és Nintendo Switch platformokra. Ráadásul a Red Art Games jóvoltából a gyűjtői kiadás fizikai formában is elérhető lesz, DRM-mentes PC-s változattal.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...