GC 2024: Reanimal - itt a Little Nightmares-játékok készítőinek új alkotása

  • Írta: pandaril
  • 2024. augusztus 20.
  • Bejelentés
Link másolása
A Tarsier Studiost nem kell bemutatnunk az indie horror szerelmeseinek, új játékukkal pedig minden eddiginél felkavaróbb jeleneteket ígérnek a rajongóknak.

Pár éve érkezett a horror szerelmesei számára a lesújtó hír, hogy a Tarsies Studios nem készít több Little Nightmares-játékot. Úgy látszik, hogy a név csupán csak formaság, mivel a ma este bejelentett új alkotásuk igen sok rokonvonást mutat fel a népszerű co-op horror platformer franchise-zal, bár tény, hogy attól teljesen független játékról van szó.

A Reanimal egy bizarr teaser formájában jelentkezett először, bár akkor még nem lehetett tudni róla, hogy mi is lesz ez az új projekt. Most már viszont tudni lehet, hogy egy csomó élőhalottal és testhorrorral megfűszerezett érzelmi hullámvasútnak nézünk elébe. A pontos megjelenés ennél a játéknál sem ismert, viszont PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re is megjelenik majd, amikor kész lesz.

Ez a hír a Gamescom-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

2.
2.
thelegendary
Ez minden szempontból minőségibb és inkább Little Nightmares, mint a bejelentett 3.rész.
1.
1.
Daniel21
Lehet független, de érdekelne, hogy ugyan abban az univerzumban játszódik e mint a Little Nightmares...? Amúgy várós. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...