GC 2024: Megjelenési dátumot kapott a Fatal Fury: City of Wolves

  • Írta: pandaril
  • 2024. augusztus 20.
  • Megjelenés
Link másolása
Az SNK verekedős játéka egy több mint két évtizedes kihagyás után tér vissza, és a hírhez egy fontos karakter önálló bemutatkozását is mellékelték a készítők.

A Fatal Fury nem aprózta el, a sorozat 26 éve nem kapott új részt, de ennek hamarosan vége. Jövőre érkezik ugyanis a City of Wolves alcímet viselő bejegyzés, amelyben minden ismerős karakter visszatér majd, a legújabb, akiről tudjuk, hogy biztosan ott lesz, Mai Shiranui, a harcosok királynője. A kihívó öltözékek mellett is kőkemény hölgy az akrobatikus támadások mellett főleg a tűz alapú technikákkal fog majd harcolni.

A Fatal Fury: City of Wolves szereplőgárdájából már számos nevet megismerhettünk az elmúlt hetekben, és szinte biztos, hogy a 2025-ös megjelenésig még többet láthatunk majd, illetve olyan kollaborációkra is számíthatunk, mint a Street Fighter 6 féle. Ami viszont ennél is fontosabb, az a pontos megjelenési dátum. A Fatal Fury: City of Wolves a tervek szerint 2025. április 25-én jelenik majd meg PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re.

Ez a hír a Gamescom-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...