GC 2024: Online battle royale-játék lesz a Squid Game Unleashed

  • Írta: JesusHun
  • 2024. augusztus 20.
  • Bejelentés
Link másolása
A Netflix nagysikerű sorozatából hasonló sémára épülő online battle royale-játékot dobtak össze, ami hamarosan játszható lesz a Netflix Games kínálatában.

A Netflix hihetetlenül népszerű Squid Game-sorozatának készült már vetélkedős valóságshow változata is, ami tavaly novemberben indult és több mint 4 millió dolláros fődíjazása volt. A fősorozat második évada idén Karácsonykor esedékes, de addig is a várakozást enyhítendő hamarosan játszható lesz streaming platformjuk játékos részlegében a Gamescomon most bemutatott játékuk.

Ismerős elemeket ígér az előzetes, a rózsaszín rucis őrök mellett az ikonikus robot baba is visszaköszön, ami rövid úton koporsóba teszi a tiltott időszakban megmozduló játékosokat. Bár az online játék itt is életre-halálra megy, de több apróság is van ami elveszi a brutalitás élét, a karakterek rongybaba fizikával repkednek, a hideg vízben jégkockává fagynak, és még egy terminátoros kis easter egget is elrejtettek a kedvcsinálóban, az egyik lávába zuhant játékos feltartott hüvelykujjal távozik az élők sorából. Megjelenési dátumot nem kaptunk, de egy bíztató "hamarosan játszható" feliratot igen. 

Ez a hír a Gamescom-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...