GC 2024: Mars Attracts - vidámparképítés, kicsit másképp

  • Írta: JesusHun
  • 2024. augusztus 22.
  • Hír
Link másolása
Az Outlier gondozásában készülő, Támad a Mars! világában játszódó vidámpark menedzselős szimulátorban az emberek lesznek a fő attrakciók, akiket állat módjára mutogatnak majd különböző történelmi kifutókban.

A diorámákba helyezett földlakók láthatóan annyira élvezik csak a kialakult helyzetet, mint az állatkertbe zárt jegesmedvék vagy tigrisek, a marslakók viszont baromi jól szórakoznak a Marson kiépített vidámparkban. A vadnyugati, ókori-római és holdra szállásos díszletek mellett biztosan lesz még sok egyéb a Föld életét bemutató lehetőség, amik mellett a szélsebes hullámvasutak és egyéb attrakciók is megtalálhatóak lesznek. Közelebbről megnézve látszik például a Rushmore-hegy marsi megfelelője, így feltételezhetően humorból és easter eggekből nem lesz hiány.

Az 1996-os horror-vígjáték dülledő agyú ocsmányságai úgy néz ki nem csak a más civilizációk kiirtásában lelik örömüket, az emberekre jellemző hagyományos szórakozási formákban is érdekeltek. Ebben a rendhagyó vidámparképítős és menedzselős szimulátorban nem csak a vendégek igényeit kell maradéktalanul kielégíteni, de gondoskodni kell a megfelelő számú ember elrablásáról is, valamint a szökési kísérleteiket is meg kell majd hiúsítani.

A Mars Attracts elég tág megjelenési időintervallumot kapott, valamikor 2025-be fut be PC-re, de már most hozzá lehet adni a Steam-es kívánságlistákhoz.

Ez a hír a Gamescom-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

1.
1.
Gorgon
Mondjuk ez jópofa ötlet, kiváncsi leszek milyen lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...