GC 2024: RoadCraft - bemutatkozott a Saber új játéka

  • Írta: pandaril
  • 2024. augusztus 22.
  • Bejelentés
Link másolása
A nevével ellentétben nincs köze a Blizzard fantasy vagy sci-fi világaihoz, ugyanis egy útépítős mókáról van szó, ráadásul a nehéz terepekhez szokott járművek mestereitől.

A Saber Interactive legsikeresebb játékai közé tartozik a MudRunner és a SnowRunner is, és nem is véletlenül. Nemcsak a nehéz járművek még nehezebb terepeken való elvezetését sikerült a fejlesztőknek jól megvalósítaniuk, de maga a játékmenet is meglepően meditatív élményt nyújt. A fejlesztők portfóliója pedig most egy még konstruktívabb címmel bővül.

A RoadCraft alapfelállása szerint kisvárosunk infrastruktúráját elpusztította egy áradás, így hiába szerettünk volna elmenni innen, fizikailag nem tudunk. A katasztrófa azonban egyben lehetőséget is jelent arra, hogy újraépítsünk mindent, és a trailer alapján ez a része nagyon komolyan ki lesz dolgozva a RoadCraftnak. Tervezés, alapozás, aszfaltozás, hogy csak néhányat említsünk a feladatok közül, amig ránk várnak, no meg természetesen a romok eltakarítása.

Pontos megjelenési dátumot nem kapott egyelőre a játék, csak a 2025-ös dátum biztos, illetve a PC-s, PlayStation 5-ös és Xbox Series X/S-es megjelenés.

Ez a hír a Gamescom-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...