GC 2024: 2025 elején jön az Eternal Strands

  • Írta: pandaril
  • 2024. augusztus 22.
  • Videó
Link másolása
A nyílt világú akció-kalandjáték új trailert is kapott, amelyben a világ interaktivitása kapott főszerepet. A környezetünk manipulálása a harcok és a felfedezés során is kulcsfontosságú lesz.

A Yellow Brick Games akció-kalandjátéka, az Eternal Strands a sima közelharcot azzal bolondítja meg, hogy mágiánknak köszönhetően magát a környezetünket használhatjuk majd a ránk törő vadállatok és mágikus lények ellen. És mivel a mágia immár romba dőlt egykori központját akarjuk feltárni, ellenségből lesz bőven.

Szerencsénkre a tűz és a jég mellett a kinetikus támadások is repertoárunk részét képezik majd, így például a felénk dobott farönköket is felhasználhatjuk majd, és visszaküldhetjük azokat a feladónak. Azonban a világ nem hozzánk szinteződik majd, és számos összecsapásból csak vesztesként kerülhetünk ki az elején. Ezért is lesz fontos az alaptáborunk, ahol a nap végén megpihenve, felszerelésünket helyrepofozva készülhetünk és fejlődhetünk, hogy másnap felkészültebben és erősebben vághassunk neki a felfedezésnek.

Pontos megjelenési dátumot ugyan nem tudni, de a tervek szerint 2025 elején érkezik majd PC-re, Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re.

Ez a hír a Gamescom-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...