GC 2024: Date Everything - randizz a kávéfőződdel

  • Írta: JesusHun
  • 2024. augusztus 23.
  • Hír
Link másolása
A Gamescom egyik legfurcsább játékát jelentette be a Team17, ebben a randiszimulátorban elviheted egy romantikus estére a porszívódat, a hűtőszekrényedet, vagy akár a mosógépedet is!

Az egész egy szinkronfelvételen kezdődött, az ott dolgozó szinkronszínészeknek támadt egy remek ötlete, létrehoznak egy stúdiót, és fejlesztenek egy játékot. Akad a piacon már egy hasonló játék Boyfriend Dungeon néven – amiben a főszereplő a saját fegyvereivel randizhat –, de a Date Everything! egy új szintre emeli ezt, itt konkrétan mindennel össze lehet jönni. Persze a minden alatt azt a 100-féle élettelen tárgyat értem csak, amiket a speciális szemüveggel életre lehet kelteni, legyen az a hűtő, zongora, porszívó, szék, szekrény, vagy a mosókonyhában megbúvó szennyeskupac.

A romantikus randizgatás végeztével háromféle ending lehetséges minden partnerrel: barátság, utálat, vagy szerelem. A száz különféle karakter mindegyikének teljes értékű szinkronhangja van, és olyan szinkronokkal találkozhatunk köztük mint Laura Bailey (Spider-Man 2, The Last of Us: Part II), Ray Chase (Final Fantasy XV, Helldivers II), Erica Lindbeck (Spider-Man, World of Warcraft: Warbringers), vagy Johnny Yong Bosch (Akira, Bleach - angol), de a játékhoz kapcsolt IMDb-oldalon lehet még szemezgetni a nevek között.

A Date Everything! megjelenési dátumot még nem kapott, de hamarosan játszható lesz PlayStation 5, Xbox Series X/S és Nintendo Switch konzolokon, valamint PC-n.

Ez a hír a Gamescom-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...