Megjelent a Tiebreak: szerválj úgy, mint Djokovic!

  • Írta: Luchiano
  • 2024. augusztus 24.
  • Megjelenés
Link másolása
Augusztus 22-én jelent meg az ATP és a WTA hivatalos licencét megkapó tenisz-szimulátor, a Tiebreak, ami megpróbálja elhódítani a TopSpintől a legjobbnak járó serleget.

Az idei párizsi olimpián aranyérmet szerző Novak Djokovic még biztosabbá tette, hogy ő az egyik legnagyobb teniszező a sportág történelmében. Nem véletlen hogy vele erősített a frissen megjelent Tiebreak teniszes játék és kapott Djokovic témájú DLC-t. De nem kell aggódni azoknak sem, akik nem rajonganak különösképp a szerb sportolóért, a játékban számos korábbi nagysággal is játszhatunk, mint például Sarapova, Federer, Nadal; több mint 120  teniszező került a programba.

A készítő Big Ant Studios kitett magáért, elutaztak a versenyekre, hogy tanulmányozzák a teniszezők jellegzetes játékát, gesztusait, és mindezt a játékba illesztették, hogy minél valósághűbb élményt tudjanak prezentálni, mintha csak a tévében néznénk a meccseket. A játék Early Access verzióját tesztelők játszók számos hasznos visszajelzést adtak, amit a fejlesztés során (különösképp az ütések kivitelezését) készítők fel tudtak használni. A játékba teljes ATP naptár bekerült, és versenyek lebonyolítása is a valós események alapján zajlik. Nem maradt ki a multiplayer opció sem és még egy részletes játékos, teniszcsarnok szerkesztő is található a TIEBREAK-ben. 

Az új teniszes játék augusztus 22-én jelent meg Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 4 és 5, illetve PC platformokra.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...