Harry Potter: Quidditch Champions - még egy mágikus videó a megjelenés küszöbén

  • Írta: Luchiano
  • 2024. augusztus 24.
  • Videó
Link másolása
A Harry Potter-könyvek és a filmek szerelmeseit célozza a friss Warner Bros. Games által kiadott trailer, amiben vegyülnek a játék- és filmbeli jelenetek.

Nagy rajongótábora van Harry Potter történeteinek és mondhatjuk, hogy minden médiumon, amin megjelent az ifjú varázsló sikert aratott, legyen az könyv, film, számítógép. A jogot birtokló Warner Bros. a hamarosan megjelenő Quidditch Champions-re szeretné ismét felhívni a figyelmet és ehhez a filmet hívta segítségül, mozis és játékbeli jelenetek olvadnak egybe, fokozva az elmerülést a kviddics világába. Játssz akár a létező szereplők bőrébe bújva, vagy akár saját karaktert kreálva, az izgalom garantált.

Az olvasókra is gondolt a videó, ígérve olyan sporthelyszíneket, amik csak a könyvekben jelentek meg eddig; bizonyára remek élmény lesz a Harry Potter kedvelőinek ily módon viszont látni az olvasmány egyes részeit.


A Harry Potter: Quidditch Champions szeptember 3-án fog megjelenni PC, Xbox One, Xbox Series X|S, Playstation 4, Playstation 5 és Nintendo Switch platformokra.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...