Podcast formájában jön a Dragon Age: The Veilguard előzménye

  • Írta: JesusHun
  • 2024. augusztus 25.
  • Hír
Link másolása
Dragon Age: Vows & Vengeance címmel adják ki azt a nyolc epizódos "hangoskönyvet", ami podcast formában eleveníti meg a régi rádiós drámákat, és a közelgő Veilguard előzményeként szolgál.

A BioWare szerepjáték franchise-ának jelent már meg rövid történeteket feldolgozó könyve Tevinter Nights címmel, és tavaly adták ki a Dragon Age: The Missing képregényt is, emellett Netflixen a Dragon Age: Absolution animációs sorozata volt hivatott bővíteni a mesélős narratívát a Dragon Age univerzumhoz. Most pedig valami igazán egyedivel rukkoltak elő a Veilguard megjelenése előtt, egy rádiós drámákat idéző 8 részes podcast-et kapunk majd.

Ahogy az előzetesben is hallható, nem csak a karakterek fognak beszélni az epizódok alatt, hanem a történések közben hangeffektekkel operál majd a műsor, legyen az harcok közben csattanó nyílvessző, vagy a kohókban pattanó acél hangja. A sztori szerint egy bűnös élettől visszavonult tolvaj körül forog majd a történetszál, aki egy utolsó nagy dobásra tér vissza, de az ősi kincs keresése közben szerelme a Fade-be veszik, így a kincskeresés mentőakcióba csap át. A 8 epizódból 7-ben a szériából jól ismert vendégszereplők köszönnek majd vissza, a másodikban például rögtön Harding teszi tiszteletét, az Inquisition felderítő-Törpje, de a kedvcsinálóban felcsendül Solas és Varric hangja is.

A készítők utasítása szerint hallgasd és iratkozz fel ott, ahol a podcastjeidet általában hallgatni szoktad!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...