Jövő tavasszal jön a Suikoden 1&2 HD Remaster

  • Írta: pandaril
  • 2024. augusztus 31.
  • Megjelenés
Link másolása
Az eredeti játékok felújított változatairól már tudunk egy ideje, de megjelenési dátumot egyelőre nem kaptunk. Most már tudjuk, hogy jövő márciusban már újra átélhetjük a kalandot.

A  Nintendo legutóbbi műsorán láthattunk részleteket a Suikoden-sorozat első két epizódjának felújított változatairól, viszont megjelenési dátumról egyelőre nem volt szó. Most azonban már tudjuk, hogy a Konami által készített Suikoden 1&2 HD Remaster mikor is érkezik, és sajnos még egy darabig türelmesnek kell lennünk.

A Suikoden-játékok egyik védjegye a politikai tematikájú történet és a közel 100 játszható karakter. A fantasy világ és a meglepően komoly húrokat megpendítő történetek természetesen bővelkednek könnyedebb pillanatokban is. Az eredeti játékok készítője, Yoshitaka Murayama idén februárban hunyt el, még mielőtt a Suikoden-sorozat szellemi folytatásaként kezelt Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes megjelent volna.

A Suikoden 1&2 HD Remaster jelen állás szerint 2025. március 6-án jelenik majd meg PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re és Nintendo Switch-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...