Összesen 24 percig mozog a Slitterhead

  • Írta: pandaril
  • 2024. szeptember 2.
  • Videó
Link másolása
A PAX West 2024 eseményen lehetett kipróbálni a szörnyvadász játékot, ahol egy rejtélyes entitással és a vér erejével szállhatunk szembe a még rejtélyesebb címszereplő szörnyekkel.

Szörnyekre vadászni mindig izgalmas, főleg, ha úgy néznek ki elsőre, mint az emberek. A Slitterhead alapfelállása szerint Kowlong nyüzsgő nagyvárosában egy rejtélyes, emlékek nélküli szellemmel kell felvennünk a harcot a várost ellepő szörnyekkel szemben, ebben pedig a különleges helyiek lesznek majd a segítségünkre.

A Parazyte és A dolog testhorrorát megidéző játékban karaktereink sem teljesen mentesek a felkavaró testváltozásoktól, bár igaz, nekik nem változik át a fejük egy több méteres bogárpolippá, ők csak vérükből készítenek mindenféle szúró-vágó-zúzó fegyvert. A PAX West 2024 során pedig ki is lehetett próbálni a játékot, a Gemtasu jóvoltából pedig ebből a demóból láthatunk ízelítőt.

A három videó nagyjából 24 percet fed le, és bár érezhetően egy fejlesztés alatt álló játékról van szó, maga a koncepció ígéretesnek tűnik. A harcrendszer, bár súlytalannak hatnak a csapások, nagyban épít majd a hárításra, amelynél figyelembe kell venni a támadás irányát is. Szintén érdekes ötlet, hogy egy-egy harc során folyamatosan váltanunk kell a megszállható karakterek között.

Maga a Slitterhead 2024. november 8-án érkezik PC-re, így a fejlesztőknek érdemes lesz belehúznia az utolsó simítások elvégzéséhez. Hogy várható-e konzolos megjelenés, egyelőre nem tisztázott.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...