Star Trucker - launch traileren az űrkamionos kaland

  • Írta: szlav
  • 2024. szeptember 4.
  • Videó
Link másolása
Ha bírjátok a Euro Truck Simulatort és azt sem bánnátok, ha a kamionotok elhagyná a sztratoszférát, akkor mindenképp nézzetek rá az űrbéli szállítmányozós szimulátorra, a Star Truckerre!

Ha egy új "podcastjátékot" kerestek, akkor van egy remek tippünk: induljatok kamionozni az űr végtelenjében! A Star Trucker egy szállítmányozós szimulátor, hasonlóan más Truck Simulator-játékokhoz, ám itt van egy hatalmas csavar: a teherszállító monstrumok itt 18 kerék helyett egy pár hatalmas rakétahajtóművet kaptak. Az Elite: Dangerous veteránjai már sejthetik, hogy hová fog kifutni ez a dolog!

Bizony, a Star Truckerben csillagrendszerek közt szállítjuk majd a szajrét, és ahogy az autópályákon, itt is fontos lesz az optimális útvonal megtervezése és a megfelelő felkészülés. Mivel azonban az űrben járunk, nem árt vigyáznunk a lebegő törmelékre, aszteroidákra, gravitációs anomáliákra vagy a közeli csillagok sugárzására. Ha pedig véletlenül kifogyunk az üzemanyagból, akkor nagyobb problémáink is akadhatnak a késéssel járó fizetéslevonásnál.

A Star Trucker PC-n és Xbox Series X/S-en jelent meg. A játék egyből csatlakozott az Xbox Game Pass katalógusához is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...