Shapes of Play szetteket dob piacra a Sony

  • Írta: JesusHun
  • 2024. szeptember 5.
  • Hír
Link másolása
Mágneses építőkockák, amőba és szilikonos nyomigálnivalók. Ezekkel az exkluzív merchekkel készülnek a Sony háza táján a PlayStation 30. születésnapjára, ami idén decemberbe lesz, azonban rendesen megkérik az árukat.

Egy újabb év telt el, az öregedésnek nem mindenki örül, azonban egy cégnek, márkának vagy jó bornak ez mit se számít, inkább csak növeli a presztízsét és az értékét. A PlayStation pedig nem kevesebb, mint a harmincadik születésnapját ünnepli majd december harmadikán, ennek apropóján pedig piacra dobnak 3 különleges merchet, amiket kizárólag a PlayStation Direct Store oldalán lehet majd megvásárolni.

A cuccokat a konzolok dizájnjáért felelős csapat készítette, és mindháromhoz jár egy díszdoboz is, ami az árakat figyelembe véve a legkevesebb. A szett legdrágább darabja a Shapes of Play: Create lesz, ami a PS ikonikus gombjainak formáit és színeit hozza el mágneses építőkockák formájában. A $79.99 dolláros címkével ellátott 13 darabos pakk elemeit különféle alakzatokba lehet építeni, de önállóan is megállnak. A Shapes of Play: Battle egy 4X4-es amőba táblát tartalmaz majd, amihez 8-8 darab fekete és fehér akril bábú tartozik, ami használható rendeltetésszerűen, de $44.99 dollárért inkább a vitrinben a helye.

A harmadik merch a Shapes of Play: Recharge lesz, ami szintén az ikonikus gombkiosztás alapján készült el, a szilikon anyagú puha nyomkodnivalókkal a megfáradt kezeket lehet kicsit megpihentetni, és a stresszt oldani, mindez pedig "csupán" $34.99 dollárba fáj. A termékek már előrendelhetők és december 9-én lesznek elérhetők.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...